Askartelun aloitus taaperon kanssa

Me ollaan vasta hetki sitten aloiteltu askartelua. Minusta ei valitettavasti löydy kovinkaan paljon taiteellisuutta, joten tähän asti on ollut luonnollisempaa puuhailla lapsen kanssa muilla tavoin. Taapero kuitenkin nauttii askartelusta ja nyt minun täytyykin alkaa panostaa siihen enemmän.

Olemme pääsiasisassa piirtäneet, maalanneet, liimailleet ja kokeilleet saksia. Hyvin yksinkertaisesti. Taaperolle riittää se, että hän saa liimata paperinpaloja alustaan. Tämä onkin usein meillä ruuanlaittoaktiviteetti, eli minä laitan ruokaa ja taapero liimailee keskittyneesti vieressäni.


Taaperolla on Ikean jakkarasta tehty learning tower, jossa hän usein puuhastelee vieressäni keittiössä.Maalausta taapero toivoo lähes päivittäin. Olen etsinyt tavallisen maalailun rinnalle uusia ideoita ja ensimmäisenä kokeilimme lumihiutaleiden maalausta pakkaspäivän ratoksi. Teippasin maalarinteipillä kaksi lumihiutaletta paperiin ja taapero maalasi koko paperin siniseksi. Kun paperi oli kuivunut, taapero sai repiä teipit pois. Meillä oli käytössä tavallinen tulostuspaperi ja se hieman repeili lapsen poistaessa teippejä. Taapero oli erityisen ylpeä tästä työstään ja se koristaa edelleen jääkaapin ovea.
Lähetä kommentti

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Täältä löydät monenlaisia ideoita ja inspiraatiota leikkeihin, taiteiluun ja muuhun puuhailuun lasten kanssa. Ylävalikosta voit etsiä sopivia puuhia teeman mukaan. Iloisia leikkihetkiä! Pirita
© Leikillistä