Taaperon liimausharjoituksia

Olen alkanut pitää ainakin yhtä askartelua valmiiksi esivalmisteltuna, jotta askarteluinnon iskiessä pääsemme heti askartelemaan. Käytän askarteluihin (ja muihinkin aktiviteetteihin) koreja, joihin kerään kaikki tarvikkeet valmiiksi silloin, kun siihen on hyvä hetki. Kun päätämme askarrella, minun tarvitsee vain ottaa kori esiin.


Nyt olemme tehneet yksinkertaisia askarteluja, joissa taapero liimaa valmiiksi leikatut palat kartongille. Lumiukot ovat olleet talven kestosuosikki, helppoa ja hauskaa. Teimme myös ystävänpäiväkortit tällä teemalla ja taapero osaakin jo liimailla palat oikeille paikoilleen ilman isompaa ohjausta. Askartelusilmien liimaaminen ei vielä onnistu, vaan siinä tarvitaan minun apuani.Nämä ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan helppoja ja kivoja askarteluja, joiden lopputuloksesta taapero on ylpeä. Valmisteluun kuluu 5-10 minuuttia ja kun esivalmistelun on tehnyt etukäteen, on askartelun aloittaminen helppoa milloin vain. Itse ostan paperilajitelmia, joissa yhdessä nipussa on kattava värilajitelma, joka riittää askarteluun pitkäksi aikaa. 

Kunhan taapero vähän varttuu, sopivat nämäkin itsenäiseksi puuhasteluksi. Tällä hetkellä hän tarvitsee vielä neuvoja siihen, mihin mikäkin osa liimataan. Alla samalla tavalla toteutettu autoaskartelu.

Lähetä kommentti

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Täältä löydät monenlaisia ideoita ja inspiraatiota leikkeihin, taiteiluun ja muuhun puuhailuun lasten kanssa. Ylävalikosta voit etsiä sopivia puuhia teeman mukaan. Iloisia leikkihetkiä! Pirita
© Leikillistä