Maalarinteipistä on moneksi

Autoratoja, tasapainoratoja, kotileikki... teipistä voi tehdä vaikka mitä. Me ollaan innostuttu teippailusta ja käytetty teippiä nyt useampaankin leikkiin. Lattiateippaukset kestävän muutaman päivän leikin, mutta tänä sohva-autorata oli yhden päivän puuha, sillä teipit irtosivat kankaasta nopeammin. Loistava puuha kuitenkin esimerkiksi flunssapäivälle.Taaperolle riittää kyllä yksinkertainenkin autorata, joka on hetkessä valmis leikkeihin. Samoja viivoja pitkin me myös harjoittelemme kävelyä etu- ja takaperin sekä sivuttain. Harjoittelemme näitä taitoja monesti myös ilman viivaa, eikä taapero viivalla vielä oikein pysykään, mutta viiva selkiyttää reittiä ja taaperolle voi antaa myös itsenäisiä tehtäviä: "Kulje viivan päähän ja takaisin takaperin". Taitoradan voi tehdä myös toisin päin, eli teippiin ei saa koskea. Tällöin harjoitellaan mm. teipin yli hyppäämistä.Olemme myös teipanneet lattiaan koteja eläimille. Samat teippaukset ilahduttavat monta päivää ja kun kiinnostus vähenee, voi tehdä taas uuden teippauksen. Uutta iloa saa myös teippaamalla vanhan asuinalueen yhteyteen vaikka kaupan tai kirjaston.

Taaperokin tykkää teippailla ja välillä annan teipistä taaperolle pieniä paloja ja hän teippaa niitä lattiaan. Näin syntyykin teippitaidetta.
Lähetä kommentti

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Täältä löydät monenlaisia ideoita ja inspiraatiota leikkeihin, taiteiluun ja muuhun puuhailuun lasten kanssa. Ylävalikosta voit etsiä sopivia puuhia teeman mukaan. Iloisia leikkihetkiä! Pirita
© Leikillistä