Pallonheittoa ja keilausta

Nyt täytyy myöntää, että vähän innostuin ja tuli tehtyä aika isokokoinen projekti. Miehelle tuli iso paketti ja minä ryntäsin heti hyödyntämään suurta laatikkoa. Tuli aika hieno palloseinä, jossa on tarkoitus laittaa palloja (tai miksei muitakin esineitä) oikeasta aukosta.


Tämä toimii vähän isommilla myös tarkkuusheitossa ja sain haastaa itseänikin, kun taaperon kanssa heittelin palloja vähän matkan päästä sisään. Taapero ei tietenkään vielä heittäen saa palloja aukoista, mutta hänestä on silti hauskaa heitellä palloja kanssani. Seinää hän käyttää sitten väriharjoituksiin palloilla. Vihreä on ollut hänelle pitkään haastava, mutta nyt sekin alkaa jo löytyä.


Minä jätin laatikon alaosaan seinämät, jotta heitetyt pallot eivät lähtisi vierimään, vaan jäisivät laatikon sisään, josta ne on näppärä poimia seuraavalle heittokierrokselle. Kun palloseinä on seinää vasten, putoavat korkeammallekin heitetyt pallot seinän kautta laatikkoon.Tästä askartelusta jäi pahvia vielä yli ja minulla onkin jo seuraava idea mielessä. Kannattaa siis säästää ne vähän pienemmätkin pahvinpalat ja pysyä kuulolla. 

Toinen palloaktiviteetti, jota olemme tehneet, on keilaus. Asettelemme muutaman talouspaperihylsyn keiloiksi (myös muovipullot sopisivat hyvin) ja yritämme kaataa niitä vierittämällä palloa. Kaatuneiden keilojen nostaminen on taaperosta mukavaa. Mikäli taapero on malttavaisella tuulella, laskemme yhdessä kaatuneet keilat. 


Lähetä kommentti

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Täältä löydät monenlaisia ideoita ja inspiraatiota leikkeihin, taiteiluun ja muuhun puuhailuun lasten kanssa. Ylävalikosta voit etsiä sopivia puuhia teeman mukaan. Iloisia leikkihetkiä! Pirita
© Leikillistä