Taaperon vesileikki

Taapero rakastaa uimista ja vesileikkejä. Melko harvoin vesileikkejä tulee kuitenkaan kylpyä lukuun ottamatta kotona leikittyä, vaikka se on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Yskän vuoksi emme ole päässeet uimaan moneen viikkoon ja siksi päätinkin aktivoitua vesileikkien kanssa. Tänään pelastimme ankkoja. Laitoin laatikon pohjalle vähän vettä, ankat veteen uiskentelemaan ja kerroin taaperolle pienen tarinan ankoista. Sitten alkoi toiminta, jossa taaperon tehtävänä oli pelastaa ankat vedestä.


Ankan saaminen kauhaan oli aluksi yllättävän haastavaa. Pian taapero alkoi käyttää laatikon seinämiä apunaan ja ankat pelastuivat yksi kerrallaan. Ankan mukana taapero kippasi aina kauhallisen vettä pyyhkeen päälle, joten päädyin laittamaan toisen astian pelastuslautaksi. Taapero jaksoi pelastaa ankat monen monta kertaa. Jossakin vaiheessa ankat unohtuivat ja taapero kauhoi innoissaan pelkkää vettä astiasta toiseen. Loppujen lopuksi hän kaappasi koko laatikon syliinsä ja kaatoi vettä astiasta toiseen. Kiitos nopeiden refleksien, talo säästyi vesivahingoilta ja empiiriset tutkimukset saatiin suoritettua kunnialla loppuun. Muutaman tunnin päästä taapero ilmoitti, että haluaa taas pelastaa ankkoja. Onneksi tämäkin aktiviteetti on nopeasti ja helposti järjestettävissä, joten taapero pääsi leikkimään vesipelastusta.
Lähetä kommentti

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Täältä löydät monenlaisia ideoita ja inspiraatiota leikkeihin, taiteiluun ja muuhun puuhailuun lasten kanssa. Ylävalikosta voit etsiä sopivia puuhia teeman mukaan. Iloisia leikkihetkiä! Pirita
© Leikillistä