Leikillistä-blogi herää henkiin uusin ideoin

Tervehdys te kaikki, jotka olette pitkästä hiljaisesta loppuvuodesta huolimatta pysyneet mukana ja hei myös teille, jotka toivottavasti löydätte matkaamme nyt uuden alun myötä. Syksy kului kertakaikkisen väsymyksen ja kiireiden keskellä, joiden alle blogin päivittäminen jäi. Nyt voin kuitenkin hymyssä suin kertoa, että jälleen minulla on aikaa sekä intoa kehitellä ja jakaa puuhiamme.

Muutoksiakin on tapahtunut blogihiljaisuuden aikana:

Taaperosta on kasvanut 3-vuotias leikki-ikäinen, joka ällistyttää minua päivittäin tiedoillaan ja taidoillaan. Nautin siitä, että leikit ovat kehittyneet ja voimme jo pelaillakin yhdessä monia pelejä. Kavereista on yhtäkkiä tullut tärkeitä, eikä äiti enää olekaan aina se ykkönen. 3-vuotiaan kiinnostusta ympäröivään maailmaan on ihana seurata ja aion käyttää sitä myös hyödyksi suunnitellessani aktiviteetteja. Ensimmäisenä tutkimusvuoroon pääsee vuodenajat, sillä ne ovat olleet jo pidempään lapsen pohdinnoissa lähes päivittäin.


Maaliskuussa perheemme kasvaa vauvan myötä, jota tuleva isovelikin odottaa jo malttamattomana.  Me vanhemmat jännitämme, tuleeko vauvavuodesta yhtä rankka kuin esikoisen kanssa allergioiden ja refluksin vuoksi. Aika näyttää, päätyykö blogiin tulevaisuudessa muutakin pohdintaa kuin puuhaideoita, mutta ainakin Instagramin puolella aktivoidun ja sinne päivittyy blogin ideoiden lisäksi myös meidän arkisempia touhujamme ja kuulumisiamme. Vauvan hieman kasvaessa, blogiin tulee varmasti myös erilaisia ideoita vauvan kanssa puuhailuun. Suunnitelmissa on kehitellä myös esikoiselle puuhapaketteja imetyshetkiin. 


Nyt kun äitiysvapaa on alkanut ja vietämme lapsen kanssa taas enemmän aikaa kotona, on minusta ihanaa saada kehitellä lapselle erilaisia aktiviteetteja. Nautin, kun saan jakaa puuhiamme tänne blogiin ja ilahdun valtavasti aina kun kuulen, että joku teistä on innostunut ideoista. Tulethan seuraamaan ideoita myös Instagramiin ja/tai Facebookiin. Facebookista löydät meidät vanhalla bloginimellä Leikkinurkka ja Instagramin puolelta nimellä Leikillistä. 

Leikillistä talvea, kevättä, kesää ja syksyä yhdessä odottaen! 


6 kommenttia

 1. Onnea teidän perheelle ja voimia loppu odotukseen ��

  VastaaPoista
 2. Onnellista loppu odotusta! Ihanaa, kun palaisit kirjoittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Moona! <3 Minustakin on ihanaa taas ideoida, toteuttaa ja kirjoittaa.

   Poista
 3. Wau! Kiva juttu että oot back ja mitä ihmettä, maaliskuuhan on ihan kohta! Sinähän olet jo ihan "loppusuoralla", voi miten ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! En ole vielä itsekään täysin ehtinyt sisäistää, että kohta meillä on vauva. Hurjaa!

   Poista

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Täältä löydät monenlaisia ideoita ja inspiraatiota leikkeihin, taiteiluun ja muuhun puuhailuun lasten kanssa. Ylävalikosta voit etsiä sopivia puuhia teeman mukaan. Iloisia leikkihetkiä! Pirita
© Leikillistä