Info

Hei!


Leikillistä-blogin takana häärin minä, kolmekymppinen Pirita. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja tällä hetkellä olen hoitovapaalla luokanopettajan virastani. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 1/16 ja 2/19 syntyneet poikamme sekä kaksi energistä pientä koiraa.

Rakastan asioiden ideointia ja suunnittelua. Töissä luokanopettajana pääsen toteuttamaan ideointitarpeitani, mutta kotona hoitovapaalla ideani pursuilevat sinne tänne. Ideointitarpeeni tyydyttämiseksi syntyi Leikillistä alkuvuodesta 2018.

Blogissa jaan monenlaisia puuha- ja leikkivinkkejä, joita toteutamme kotona yhdessä 4- ja 1-vuotiaiden lasteni kanssa. Puuhien on tarkoitus olla yksinkertaisia ja helposti toteutettavia. Osa niistä on tarkoitettu aikuisen ja lapsen yhteisiin leikkihetkiin ja osa lapsen itsenäisiksi puuhiksi.


Tervetuloa mukaan!


Tulethan myös seuraamaan Leikillistä Instagramiin sekä mukaan Leikillistä Facebook-ryhmään, josta löytyy jo lähes sata erilaista puuhaideaa.

Ota yhteyttä: leikillista@gmail.com


Lähetä kommentti

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Tervetuloa Leikillistä-blogiin

Täältä löydät monenlaisia ideoita ja inspiraatiota leikkeihin, taiteiluun ja muuhun puuhailuun lasten kanssa. Ylävalikosta voit etsiä sopivia puuhia teeman mukaan. Iloisia leikkihetkiä! Pirita
© Leikillistä